• +359 88 99 5 99 00
  • +359 888 250 324
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Image

Професионалисти в областта си

Нашият екип

д-р Антон Костадинов
д-р Антон Костадинов/CEO & Founder /
д-р Антон Костадинов
д-р Антон Костадинов/CEO & Founder /
Специалист по ценообразуване, лектор на събития. Университетски преподавател по Цени и ценообразуване, Борси и борсови операции и притежава брокерски сертификат за борсова търговия. Специализации в China, Beijing - Academy for International Business Officials; South Korea, Seoul - Stock exchanges - revitalization оf Bulgarian stock market.

доц. д-р Ники Нейков
доц. д-р Ники Нейков/ консултант ценообразуване и управление на разходи /
доц. д-р Ники Нейков
доц. д-р Ники Нейков/ консултант ценообразуване и управление на разходи /
Специалист по управление на разходите, университетски преподавател, богат опит в изграждане на системи по ценообразуване в различни бизнес сфери.

Салвчо Панов
Салвчо Панов/ IT, SEO /
Салвчо Панов
Салвчо Панов/ IT, SEO /
Водещ специалист в SEO и дигитален маркетинг от 2009 година. Участник в множество проекти за България, Германия, Англия и САЩ. Използва новаторски, холистични техники за SEO. Лектор на известни форуми в областта и популярен фен на белите похвати.

Вангел Коларов
Вангел Коларов/ IT, Developer, управляващ съдружник /
Вангел Коларов
Вангел Коларов/ IT, Developer, управляващ съдружник /
Разработчик с изключително голям опит в създаването на облачни приложения.

Кои сме ние?

Д-р Антон Костадинов е доктор в направлението Организация и управление от 2009 г. Университетски преподавател по дисциплините Цени и ценообразуване, Борси и Борсови операции, Предприемачество, Международни бизнес операции, Търговски мениджмънт в ЛТУ и УНСС. Също така е научен сътрудник към БАН, Институт за икономически изследвания, секция "Международна икономика". Създава консултантската компания "Седем от Седем" през февруари 2015 г. заедно с още шест съдружника. От тогава до момента е консултирал множество компании в областта на цени и управление на разходи. Провели сме множество присъствени и online обучения на мениджъри на български и чужди компании от всяко управленско ниво. Специализирал е в Китай, Пекин Academy for Internatilnal Business Officials, Ю. Корея, Сеул - фондови борси. В момента рабти над алгоритмите по управление на разходите в търговски и промишлени компании.

Доц. д-р Николай Нейков е преподавател в ЛТУ, специалист и консултант в областта на цените, управление на разходите. Специализира в математически методи и модели в управлението. Консултирал е множество компании в областта на управление на разходите и ценообразуването.

Вангел Коларов е IT специалист с дългогодишен опит в областта на най-новите софтуерни решения за бизнеса. Той е главен разработчик и управляващ партньор в компанията.

За ProfitLine

ProfitLine е приложение за управленско счетоводство, с което подпомагаме на мениджмънта да взима най-важните решения - тези свързани с цените и разходите. 


Полезни статии

Повече за нас

Креативност, Скорост и
Ефективност

Екип, сформиран на студентската скамейка и в бизнес практиката. Всеки от нас е професионалист в областта си. Оказването на качествена помощ на българския мениджмънт е наша мисия. Прилжението, което създадохме улеснява взимането на финансови решения, дава база за правилни ценови решения. За да може да предложим ProfitLine като готов продукт, ние сме моделирали финансовите модели на фирми от различен бранш и размер. Знаем кое работи и защо конкретен модел е подходящ за вашия бизнес. 

Работно време

Работим дистанционно, но въпреки това е добре да се съобразяваме с работното ни време.

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК: 8:30 - 18:30
СЪБОТА: 10:00 - 16:00
НЕДЕЛЯ: НЕРАБОТЕН ДЕН

За контакти с нас

© 2021 AV Algopricing. All Rights Reserved.